ترابی پایهگذاری کرد، محمدی گل مردود زد
دو ستاره ایرانی العربی در شب برتری این تیم مقابل الاهلی که یک بازیکن ایرانی در اختیار داشت، به برتری رسید....
مهدی ترابی پس از چند نفوذ خطرناک از سمت چپ زمین که توسط بازیکنان الاهلی دفع شد، در دقیقه ۲۰ با یک پاس در عمق از بین سه مدافع حریف گل اول تیمش را پایهگذاری کرد.
ستاره سابق پرسپولیس در سمت چپ زمین صاحب توپ شد که پاس در عمق او از بین مدافعان الاهلی در شرایطی به احمد فتحی رسید که این بازیکن با سرتوپ و پاس در عرض توپ را به محمد صلاح النیل رساند تا این بازیکن بدون مکث و با شوت روی پا دروازه یاران ابراهیمی را باز کند.
در نیمه دوم ترابی و پُرتحرکتر از او، مهرداد محمدی بارها با نفوذ از سد یاران ابراهیمی موقعیتسازی کردند که هیچکدام گلی به همراه نداشت.
ترابی که در دقیقه ۸۳ کارت زرد گرفته بود، در دقیقه ۹۰ تعویض شد که ثانیههایی پس از خروج او، مهرداد محمدی توانست دروازه الاهلی را باز کند.
محمدی که انگیزه زیادی برای گلزنی در دومین هفته پیاپی داشت، در دقیقه ۱+۹۰ توپ برگشتی توسط مدافع الاهلی را با ضربه بغل پای چپ از داخل محوطه جریمه، تبدیل به گل کرد ولی داور مسابقه این گل را بخاطر خطای مهاجم العربی روی بازیکن حریف مردود اعلام کرد.
در نهایت یاران ترابی و محمدی موفق شدند با برتری یک بر صفر مقابل الاهلی ۱۸ امتیازی شوند و ضمن حفظ رتبه هفتم جدول لیگ ستارگان قطر، فاصله یک امتیازی خود با الریان را حفظ کرده و به ۴ امتیازی تیم الاهلی برسند.