تمرینات شاهین بوشهر دو روز تعطیل شد
محمد سلطانی مهر آخرین خرید شاهینی ها برای تقویت تیمشان در نیم فصل دوم شده است....
به گزارش مدال و به نقل از ورزش سه، به نقل از روابط عمومی باشگاه شاهین شهرداری بوشهر، خداکرم ایزدپناه سرپرست تیم در گفتگویی در خصوص شرایط تیم اظهار داشت: تمرینات تیم پس از بازی با فولاد خوزستان به طور منظم و در دو نوبت صبح و بعد از ظهر دنبال شد و تعدادی از بازیکنان مصدوم تیم نیز با تلاش کادر پزشکی و کادر فنی و بهبودی حاصل شده به تمرینات اضافه شدند.
ایزدپناه با اشاره اعلام تعطیلی موقت رقابت های لیگ برتر نیز گفت : با توجه اطلاعیه جدید سازمان لیگ و تعطیلی رقابت های لیگ برتر با صلاحدید کادر فنی تمرینات به مدت ۲ روز تعطیل شده و در انتظار اطلاعیه جدید سازمان لیگ هستیم تا برای تمرینات بعدی تیم تصمیم گیری شود.
سرپرست تیم شاهین شهرداری بوشهر در مورد روند نقل و انتقالات و جذب بازیکن آزاد نیز گفت : با نظر کادر فنی محمد سلطانی مهر بازیکن سابق سایپا جذب شد و در ادامه نیز پیگیری ها برای جذب بازیکن دیگری در حال انجام است.
بیشتر بخوانید:
مدافع شاهین: احتمال ابتلای ورزشکاران به کرونا زیاد است
نکونام: باید گلهای بیشتری به شاهین میزدیم