سولسشر: امیدوارم از دوم پایین تر نیاییم
اوله گونار سولسشر، سرمربی منچستریونایتد ابراز۱۶۰;امیدواری کرد تیمش با شرایط مختلف مسابقات پیش رو سازگاری پیدا کند....
اوله گونار سولسشر گفت: "هر مسابقه ای برای شما فرصت و البته مشکلاتی را ایجاد می کند. تیم رقیب به شما فضایی می دهد و این فقط یک چیز طبیعی است زیرا زمین مسابقه بزرگ است. هر تیم ۱۱ بازیکن دارد و بعضی از تیم ها به شما در عقب میدان فضا داده و برخی از تیم ها در مرکز میدان این شرایط را ایجاد می کنند، گاهی اوقات تیم ها سعی می کنند از بالا و یا عقب تر پرس کنند و ما باید یاد بگیریم که با هر سبک سازگار شویم.
ما در همه بازی ها می خواهیم برنده شویم، البته فقط ما اینگونه نیستیم و تیم های دیگر نیز مانند سیتی، لیورپول، لستر، چلسی، تاتنهام و وستهام نیز چنین هدفی دارند. ما نمی توانیم همه چیز را کنترل کنیم و بنابراین فقط باید خودمان را کنترل کنیم. در حال حاضر در رتبه دوم جدول قرار داریم و امیدوارم در ادامه فصل از این پایین تر نیاییم."
شرایط بازیکنان منچستریونایتد: "پل پوگبا و فیل جونز به علت مصدومیت قادر به بازی کردن در دیدار مقابل نیوکاسل نیستند و نمی دانم شرایط اسکات مک تومینای، ادینسون کاوانی و دنی فن دبیک چگونه خواهد بود. لیست تیم شنبه انتخاب می شود و تا فردا برای انتخاب بازیکنان مورد نظر فرصت داریم."