هادی پور: مجبورم با رباط پاره به المپیک بروم
آرمین هادی پور با وجود پارگی رباط زانوی خود مجبور است با همین وضعیت به تمریناتش برای حضور در المپیک توکیو ادامه دهد....
به گزارش مدال و به نقل از ورزش سه، آرمین هادی پور یکی از دو تکواندوکار ایرانی به حساب می آید که موفق شد سهمیه المپیک توکیو را کسب کند. او از مدتی قبل درگیر مصدومیتی از ناحیه زانو شده که در ابتدا جدی به نظر نمی رسید، اما اخیرا کار به پارگی رباط این ملی پوش تکواندو رسیده است.
این تکواندوکار المپیکی که به خاطر طول درمان حداقل ۶ ماهه در صورت جراحی المپیک را از دست خواهد داد، تصمیم گرفته با همین وضعیت تمرینات خودش را ادامه دهد تا شاید مثل هادی ساعی در المپیک پکن و محمد باقری معتمد در المپیک لندن که با وجود مصدومیت روی سکو رفتند، او نیز با غیرت و جسارت خود یک مدال المپیکی را برای ورزش ایران به ارمغان بیاورد.
هادی پور در این باره به سایت فدراسیون تکواندو گفت: متاسفانه آسیب دیدگی از ناحیه رباط صلیبی برای من پیش آمد که غیرقابل اجتناب است و من اگر این موضوع را نپذیرم بیشتر اذیت میشوم. بالاجبار باید این شرایط را قبول و در کنار آن نیز فعالیت حرفهای خود را پیگیری کنم. از زمانی که تکواندو را آغاز کردم گاهی آسیبهای جزئی داشتهام اما حالا یکی از اصلیترین اعضای بدنم در مبارزات را کم دارم و میخواهم با این آسیب در بزرگترین رویداد ورزشی جهان شرکت کنم. قطعا با این شرایط کار سختی پیشرو دارم اما تمام تلاش خود را میکنم تا بهترین نتیجه و عملکرد را از خود به نمایش بگذارم.
وی ادامه داد: در حال حاضر بر روی آسیب دیدگی خود کار میکنم تا ضعف نبودن این رباط را جبران کنم و من را در میدان مبارزه خیلی اذیت نکند. کادرفنی نیز برایمان تا بازیهای المپیک برنامه منظم و مدونی را در نظر گرفته و ما هم به یک عنوان یک سرباز آنها را اجرا میکنیم تا به نتیجه مورد نظر برسیم. خردادماه رقابتهای قهرمانی آسیا را پیشرو داریم؛ سعی میکنم با یک آمادگی نسبی در این رویداد حاضر شوم تا بتوانم خود را محک زده و از آن نهایت استفاده را برای حضور در بازیهای المپیک داشته باشم.
بیشتر بخوانید:
۴ بانوی پاراتکواندوکار به اردوی آمادگی دعوت شدند
خوش قدم: به اهداف خود دراستانبول رسیدیم