پدری: مسی صدایم زد، به او پاس گل دادم
پدری گونزالس امشب با یک گل و یک پاس گل ستاره بارسا برابر بیلبائو بود....
پدیده ۱۸ ساله بارسا امشب گل تساوی تیمش را با ضربه سر به ثمر رساند و پاس گل دوم بارسا را هم به مسی داد. به این ترتیب درخشش این بازیکن آینده دار در بارسلونا همچنان ادامه یافت و از او قطعا حرف های بیشتری نیز خواهیم شنید.
پدری در پایان بازی گفت:« وقتی اینیاکی ویلیامز به ما گل زد، اعتماد به نفس مان را از دست ندادیم. می دانستیم که توان جبران خواهیم داشت و با اطمینان رو به جلو حرکت کردیم. از گلزنی خوشحالم و همیشه گل زدن برای بارسا باعث غرورم است. تاکنون با ضربه سر گل نزده بودم و این اولین بار بود.»
پدری با پشت پا بود که به مسی پاس گل داد. او در این رابطه گفت:« مسی پشت سر من بود و مرا صدا زد. اگر او مرا از حرکتش مطلع نمی کرد، متوجه نمی شدم و طبعا نمی توانستم به او پاس بدهم. مسی همیشه در بهترین مکان ممکن جاگیری می کند و خوشحالم که به او پاس گل دادم. هر بازی می توان از او چیزهای جدیدی یاد گرفت.»