گزارش تمرین استقلال؛ جلسه مجیدی با آبیپوشان
تمرین امروز تیم فوتبال استقلال از ساعت ۱۱ در مجموعه ورزشی انقلاب و زیر نظر فرهاد مجیدی برگزار شد...
به گزارش مدال، تیم فوتبال استقلال از ساعت 11 امروز در زمین مجموعه ورزشی انقلاب تمرینات خود را زیر نظر فرهاد مجیدی پیگیری کرد.
* پیش از شروع تمرین امروز مجیدی برای دقایقی کوتاه با بازیکنان صحبت کرد و سپس بازیکنان زیر نظر ربانی مربی بدنساز، بدنهای خود را گرم کردند.
* شیخ دیاباته که صبح امروز به تهران رسیده است، در محل تمرین آبیپوشان حضور نداشت و استراحت کرد. وی قرار است از فردا به جمع آبیپوشان ملحق شود.
* در بخش ابتدایی تمرین امروز بازیکنان کار تاکتیکی را در قسمت کوچکی از زمین انجام دادند و سپس فوتبال درون تیمی بین دو تیم انجام شد که سرمربی آبیپوشان این مسابقه درونتیمی را زیر نظر داشت.
* تمرینات تیم استقلال همچنان زیر نظر مجیدی ادامه خواهد داشت و طبق برنامه بازیکنان این تیم روز 27 دی ماه در اهواز میهمان فولاد خوزستان خواهند بود.
بیشتر بخوانید: